Weer toegevoegd

De stukken over mijn Klinefeltermozaïek heb ik weer toegevoegd. Het hoort nu eenmaal bij mijn leven. Dus het hoort er ook bij.

Geen autisme

Ik heb de diagnose autisme weg gehaald Waarom? Heel simpel ik ben het niet. Ik vermoed dat men het verwisseld met Hoogbegaafdheid. Dat is immers al vastgesteld in 1985. En mensen die hoogbegaafd zijn denken anders doen anders en zijn anders. Die hoogbegaafdheid werd al veel eerder vastgesteld namelijk in 1968 toen ik 17 jaar was en mijn baas, garage Muyres mij niet wilde deelnemen aan het leerlingstelsel omdat hij vond dat ik niet geschikt was voor automonteur, de werkelijkheid was natuurlijk anders, het koste hem geld om mij mee te alten doen in het leerlingstelsel, waartoe elke garagehouder toe verplicht was, of er moest een reden zijn om het niet te doen, vandaar dat hij zei dat ik niet geschikt was. Ik vroeg via het arbeidsbureau toen der tijd een beroepskeuze test aan.
Het was een test die 2 dagen bestreek een mondeling gedeelte en een schriftelijk gedeelte en in de middag van de tweede dag een gesprek met de psycholoog. Deze man vond dat hij nog nooit zo'n volwassen en breed georiënteerd mens mee gemaakt als ik met mijn 17 jaar. Bovendien vond hij dat ik zeer begaafd was wat betreft techniek ene dat ik zeker begaan was om automonteur te worden en meer zat er ook in. Ik ben overigens nooit in dat leerlingstelsel terecht gekomen, maar ik heb toch het diploma eerste monteur gehaald. Blijkbaar had ik die ondersteuning niet nodig.
Ik denk sneller, ik analyseer sneller. 1 dag op een bedrijf of instelling en ik noem je alle fouten binnen een organisatie. Met de oplossing hoe het anders kan en beter. Dat is sof voor weerstand, want mensen zijn nu eenmaal conservatief, alles moet blijven zoals het is.
Toen ik 2 jaar geleden ontdekte dat ik van snelle koolhydraten hartritmestoornissen kreeg scheelde ik binnen een dag over in een ander dieet. Geen suiker, geen brood, geen zout. Viel daardoor wel af naar 76 kilo komende van 116 kilo. En ben het nog steeds, kom niks bij val niks af. Eet geen tussendoortjes meer en geen zoetigheid, wat een heleboel geld spaart.

De Volkstuinen Dentegenbach was een idee van mij, zijn geopend 6 maart 1980 mensen moesten werken aan een gezondere levensstijl, vond ik, door de groenten uit eigen tuin, nu 42 jaar later is het een hot item.

“Here’s to the crazy ones, the misfits, the rebels, the troublemakers, the round pegs in the square holes.
The ones who see things differently -- they’re not fond of rules.
You can quote them, disagree with them, glorify or vilify them, but the only thing you can’t do is ignore them because they change things.
They push the human race forward, and while some may see them as the crazy ones, we see genius, because the ones who are crazy enough to think that they can change the world, are the ones who do.”
- Steve Jobs

Deze regels van Steve Jobs spraken me meteen aan ik rekende me als een van hun, hoe vaak werd me niet verweten dat ik een doordrammer was heel vaak, dat ik opvliegend was ook heel vaak, gefrustreerd was ook heel vaak, maar al die dingen lijntekenen van het feit dat ik hoogbegaafd ben. Ik wil vooruit in het leven op de hoogte blijven van alles wat vernieuwend is deel er van uitmaken, niet vastgeroest zitten in Windows 10 wat 12 jaar gelden is uitgebracht en geen vooruitgang kent. Daarom ben
ik

Huidcentrum Limburg

Begin december 2021 kreeg ik een mail van het Huidcentrum Limburg, waar ik sinds september 2018 mijn gezicht laat epileren, met de mededeling dat het meisje dat me epileerde ziek was. Dat kan gebeuren, iedereen kan ziek worden. Dus ik stuur dat meisje via de messenger een berichtje met beterschap. Ik bedoel dat hoort zo, je kent elkaar al meer als 3 jaar, is vaak een uitlaatklep elke week, ze is altijd attent, weet precies of je iets nieuws aan hebt, is super klantgericht, de klant is altijd koning. Zo iemand stuur je een berichtje.
Twee weken erna stuur ik haar een berichtje, "Hoe gaat het met je, ben je nog ziek" , In haar antwoord schrijft ze dat ze niet ziek is maar ontslagen, ze weet niet wat het Huidcentrum Limburg naar haar cliënten geschreven had, maar ze was er niet meer werkzaam.
Wat is dat nu weer dacht ik wat is hier gebeurd. Nu is het zo dat Kolbach de directrice van het Huidcentrum Limburg niet de gemakkelijkste is de verhalen van haar ex medewerkers spreken boekdelen, ze is berucht en dan heb ik het nog maar zacht uitgedrukt.
Zelf heb ik meegemaakt hoe ze een medewerkster uitschold, die er net was en de mensen 3 straten verder moeten het nog gehoord hebben, ik schrok me kapot. Zo ga je niet met mensen om zelfs niet met je hond. Wat een onbeschoft mens dacht ik toen. In de loop van de tijd zou ik iemand anders krijgen, dat meisje werd wel aangekondigd, maar voor de rest nooit gezien, naderhand hoorde ik dat ze in Eindhoven was gaan werken, ze reed elke dag op en neer tussen Maastricht en Eindhoeven, dat hebben mensen er voor over om niet onder het regime van Kolbach te staan.

Ik schreef dus die Kolbach maar eens een mail, waarin stond dat ik uit betrouwbare bron had vernomen dat ze ontslagen was en niet ziek was. Ik kreeg prompt een mail terug, dat Kolbach niet beter wist dan dat ze ziek was en ze vervolgde, waar ik dat van wist. Nou schreef ik terug, bronnen geef ik niet prijs. Maar mocht het waar zijn, dan vond ik dat op z'n minst merkwaardig dat de klanten van haar zo bedonderd werden en schreef ik er bij, dat ik al 20 jaar de zelfde fysiotherapeut had, ondanks dat die al verschillende werknemers had gehad.

Vorige week vond ik een sollicitatie advertentie van het meisje dat me altijd epileerde op Linkdin ze was dus ontslagen dat stond nu vast, in de hele advertentie benoemde ze niet waar ze gewerkt had, dat viel me meteen op. Het stond er ook niet bij als werk ervaring, eigenlijk moest ze dat wel doen, want wie houdt het meer als 3 jaar uit bij zo'n bullebak, dan moet je toch goed in je schoenen voor staan.
Ik stuurde de advertentie op naar de Bullebak, met als titel Eerlijkheid duurt het langst. Nu gaf ze toe dat ze met goed overleg uit elkaar waren gegaan, nou dat goed overleg, proef ik nergens uit, niet uit het liegen en niet uit het feit dat mensen trots zijn dat ze er gewerkt hebben, ze had beter er aangedaan na eenzijdig overleg van mijn kant heb ik haar de laan uit getrapt. Dat de bullebak 8 transgenders in de kou laat staan, daar heeft ze geen boodschap aan.

Nu ben ik op zoek gegaan naar een ander bedrijf, dat me gaat epileren, dat is nog niet zo gemakkelijk. Ik heb er wel een gevonden, maar je moet weer een verwijzing hebben van de Genderpoli, die heb ik inmiddels gekregen en je moet weer toestemming krijgen van de CZ de zorgverzekeraar, daar zit ik nu op te wachten.

Facebook

Met Facebook ben ik nu voor de tweede maal gestopt, te veel pesterijen. Ik was er weer op gegaan om de eenzaamheid van Corona te verdringen. Die eenzaamheid werd veroorzaakt dat al die mensen die ik kende niets meer van me wilde weten. Dat krijg je als transgender, daar kun je weinig aan doen. Op mijn eigen site kan ik schrijven wat ik wil. Kan ik zeggen wat ik wil, we steken nu eenmaal anders in elkaar, niet omdat ik vrouw ben, maar simpel, omdat ik een Klinefelter ben.
Deze keer had ik maar een paar mensen een sms gestuurd met gelukkig nieuw jaar. Mensen die je echt aan het hard liggen. De rest niet meer, van de rest heb ik ook niks meer gehoord. Dan weet je het wel lijkt me. Die zijn allang blij dat ze ban me af zijn.