Mustang

dag Vincent, ik heb deze site per toeval ontdekt aangezien bij mij klf is vastgesteld zo\'n 2 jaar geleden. Net op dat moment waren we verwoedde pogingen aant doen om in verwachting te raken... .Toen het verdikt viel had ik in de verste verte geen gedacht wat klf was.. na verloop van tijd ben ik gaan uitspitten wat en hoe en ja de puzzel viel ineen. ik vind deze site HEEL compleet! heel goed en leerrijk. Intussen hebben wij wel een dochter van iets meer dan 6 maanden... de wetenschap heeft ons geholpen... via K.I.D. maar het is MIJN dochter!

André /Sandra

Hoi,

Wat een goede site is dit zeg gelukkig iemand die er meer over schrijft. Zelf ben ik nu 19 jaar en bij mij s ongeveer ander half jaar geleden ook het klinefeter syndroom ontdekt. Maar ik heb integenstelling tot vele mannen die ook dit syndroom hebben gekozen voor een heel andere weg, waar veel andere mannen zig met testeron gel insmeren, neem ik sinds 3 maanden injekties met  estrogen om dat ik mij meer vrouwelijk voel dan mannelijk en dit is ook uit vele tests gebleken dus heb ik voor mij zelf gekozen om vrouw te worden.

Nu heb ik een vraag voor je Vincent, Is er bij jou ook meer bekend van mannen met dit syndroom die ook voor de zelfde weg kiezen als mij namelijk om vrouw te zijn.

groetjes

Marieke

Ha Vincent

Ik vind \\\'t geweldig knap dat je begonnen bent met deze site!

Had tot twee weken geleden nog nooit over deze aandoening gehoord, totdat ik voor biologie met een groepje de opdracht kreeg om een presentatie te maken over Klinefelter (en Turner, de \\\'\\\'vrouwelijke\\\'\\\' variant hiervan)

Zo\\\'n leven lijkt me soms erg moeilijk en daarom vind ik \\\'t ook zo mooi dat jij hier over schrijft!

Sterkte met alles!

Desiree


Beste Vincent,
Zo af en toe bezoek ik je site. Mijn broer heeft ook deze aandoening.Hij is bezig om zijn leven op orde te brengen. Soms kan ik hem een beetje helpen met de informatie van je site.
Erg bedankt voor al deze moeite.
Ik wens je heel veel geluk toe!
Groetjes vanuit Leerdam

Catarina Ferreira

Hallo, ik heb je dag boek gellezen en ik vond het heel special omdat je deelt met de wereld wat je voelt. momenteel woon ik in Portugal en ik ben voor verpleesgter aan studeren, en hopelijk heb je mij geholpen voor meer te weten over Klinefelter, want ik moet een werk doen over deze diagnosis. Ik will zegen hartelijk bedank en doet voort en je hoop inhouden.
catarina